Al Fresco Paint Range

Tervetuloa Design Satamakadun tilausverkkokauppaan! Ostaminen tapahtuu valitsemalla tuotteita tilauskoriin. Kun kori on valmis, lähetät tilauksen tietoineen meille. Tilausverkkokaupan maksutapa on lasku. Lähetämme laskun tilausvahvistuksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteet toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen 1-4 viikkoa, vahvistamme toimitusajan tilausvahvistuksen yhteydessä. Tutustu myös toimitusehtoihin!

Frenchic Al Fresco on ihan uudenlainen kalkkimaali, joka sopii myös ulkokäyttöön. Al Fresco sarjan maalit kestävät hyvin lämpötilanvaihtelua ja kosteutta. Maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Maalatusta pinnasta tulee erittäin kestävä, eikä pinta tarvitse lisäsuojaksi vahaa tai lakkkaa, kuten perinteiset kalkkimaalit.

Al Fresco sopii mainiosti esimerkiksi pihakalusteiden ja puutarhan koristeiden maalaamiseen.Se sopii erinomaisesti kovalle kulutukselle ja roiskevedelle altistuville pinnoille ja huonekaluille myös sisätiloissa.

Seuraa meitä Instagramissa!