Toiminta on päättynyt

Kiitos kaikille asiakkaille kuluneista vuosista!

Kynttilät

  

Tervetuloa Design Satamakadun tilausverkkokauppaan! Ostaminen tapahtuu valitsemalla tuotteita tilauskoriin. Kun kori on valmis, lähetät tilauksen tietoineen meille. Tilausverkkokaupan maksutapa on lasku. Lähetämme laskun tilausvahvistuksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteet toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Toimitusaika on noin 1 viikko, kaikkia tuotteita löytyy varastosta. Tutustu myös toimitusehtoihin!

NYT KAIKKI LOPUT KYNTTILÄT -50 %

ALENNUS LASKETAAN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ!

WoodWick Candles - crackles as it burns -

Mitä WoodWick -kynttilät ovat?
WoodWick-kynttilät ovat puusydämisiä kynttilöitä. WoodWick-kynttilät tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen verrattuna tavallisiin kynttilöihin. Näitä kynttilöitä nimitetään myös rätiseviksi kynttilöiksi. Puusydän lisää tuoksukynttilän tuomaa tunnelmaa jäljitellen rätisevän takkatulen ääntä.

WoodWick käyttää parafiinin ja soijan sekoitusta näissä kynttilöissä, mikä tekee sen, että kynttilät palavat puhtaasti; ei ole roiskeita tai karstaa. Näiden kynttilöiden nopeasti syttyvät sydämet ja runsaat tuoksut luovat yhdenmukaisen ja kestävän tuoksun. Tyylikkäät muodot ja värit tekevät kynttilöistä myös kauniit katseltavat.

Ohjeita WoodWick-kynttilöiden polttamiseen
WoodWick-kynttilöiden polttaminen vaatii erilaisen tekniikan kuin puuvillasydämisten kynttilöiden. Puhdista sydän aina ennen käyttöä noin 0,6 cm:n pituiseksi. Et tarvitse työvälineitä. Katkaise vain sormenpäilläsi palanut osa puusydäntä. Odotathan, että kynttilän sydän ja vaha ovat jäähtyneitä, ennen kuin lyhennät sydämen.
Jos liekki on korkea tai syntyy savua, on aika puhdistaa sydän. Älä siirrä palavaa kynttilää. Polta kynttilää kunnes vaha sulaa kynttiläastian kulmistakin. Jos kynttilän sammuttaa aikaisemmin, voi käydä niin, että ylimääräinen vaha jää kulmiin ja kynttilä alkaa “porautumaan”.

Palamisajat: Petite 15-18 h, Mini 40 h, Medium 100 h, Large 180 h, Ellipse 50 h.

Tuotekuva
Alkaen 14,50 €
Tuotekuva
Alkaen 14,50 €
Tuotekuva
Alkaen 14,50 €

Seuraa meitä Instagramissa!