Kodin sisustus

Joskus kodissa sisustus tapahtuu kerran, asuntoon muutettaessa ja sen jälkeen omat ideat loppuvat kesken kun olisi aika tehdä uudistusta. Tällöin ulkopuolinen ammattilainen auttaa näkemään uusia ratkaisuja ja neuvoo asuintilojen viihtyisän ja tyylikkään ulkoasun saavuttamisessa.

Suunnittelupalvelumme ulottuu yksittäisestä verhosta tai sängynpäädystä usean huoneen tai vaikka koko asunnon kokonaisuuksiin. Asunnon suunnittelukohteet voivat vaihdella pienestä makuuhuoneesta kokonaiseen oleskelutilaan tai sisustustekstiileistä kokonaisvaltaiseen rakennuksen kattavaan kokonaisuuteen. 

Sisustussuunnittelumme lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet. Suunnitelma voi sisältää esimerkiksi pintamateriaalit, tekstiilit, kevyet pohjaratkaisujen muutokset, huonekalut, valaisimet tai tilan värimaailma. Maailma pursuaa mahdollisuuksia sisustajalle, joten sisustussuunnittelijan tekemä neuvonta tekee valitsemisesta helpompaa.

Pyydä minut suunnittelukäynnille tai tule käymään showroomilla, teen laskelman kokonaisuudesta - ota yhteyttä ja sovi oma aikasi!
 050 3043130
 info@satamakatu.fi

LAAJA VALIKOIMAMME

Olemme suunnittelutoimisto joka vastaa monipuolisen ja tasokkaan sisustustuotteiden valikoiman avulla kodin ja vapaa-ajan asuntojen sisustamisen kaikkiin tarpeisiin.

Teemme kanssasi sisustussuunnitelmat, jotka vastaavat toiveitasi ja valitsemme yhdessä sopivat materiaalivalinnat sisustuksen toteuttamiseen. Showroomissa oman tuotevalikoiman puitteissa tapahtuvasta suunnittelutyöstä ei veloiteta erillistä maksua.

Meiltä löytyy jokaiseen makuun kattava valikoima sisustustekstiilejä, tapetteja, mattoja, verhoja ja ripustusjärjestelmiä, kaihtimia sekä sisustuspaneeleja. 


Suunnittelupalvelumme:

  • Verhot, päiväpeitteet, tyynyt, matot, sängynpäädyt ja rahit
  • Pintamateriaalien suunnittelu
  • Irto- ja kiintokalusteet, sisustuspaneelit
  • Suunnittelukäynnit, konsultoinnit

Yhteistyökumppaneilta:

  • Ompelupalvelu kankaillamme
  • Verhoilupalvelu kankaillamme
  • Asennukset ripustusjärjestelmille
  • Remontointipalvelut

Seuraa meitä Instagramissa!