Toiminta on päättynyt

Kiitos kaikille asiakkaille kuluneista vuosista!

Yritys

Design Satamakatu on suunnittelutoimisto, joka vastaa monipuolisen ja tasokkaan sisustustuotteiden valikoiman avulla kodin ja vapaa-ajan asuntojen sekä yritysten että yhteisöjen sisustamisen kaikkiin tarpeisiin. Yritys on perustettu vuonna 2019.

Liike on sijainnut Satamakadulla yli 5 vuotta ja sitä ennen Näsilinnankadulla. Itse firma on perustettu -81/-82 eli se on ollut toiminnassa jo yli 30v. Ensin yrityksen nimi oli Ikkunaplus, sitten Ihastus Design ja nyt Design Satamakatu!

Palveluihimme kuuluu asiakaslähtöinen sisustussuunnittelu, jossa asiakkaalla on mahdollisuus etukäteen tehdä valintoja laajassa esittelyhuoneistossamme. Teemme sisustussuunnitelmia, jotka vastaavat asiakkaan toiveita ja valitsemme yhdessä myös vaikka paikan päällä sopivat materiaalivalinnat sisustuksen toteuttamiseen.

Edustamme lähes 60 eri tuotemerkkiä, joten meiltä löytyy jokaiseen makuun kattava valikoima sisustustekstiilejä, tapetteja, mattoja, verhoja ja ripustusjärjestelmiä, kaihtimia sekä sisustuspaneeleja.

Voimme tilata näytepaloja tuotteista, joita ei esittelytilassamme juuri sillä hetkellä ole.

Palvelemme myös alan yhteistyökumppaneitamme

Jatkamme pitkään jatkunutta yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. 

Design Satamakatu voi myös osallistua muiden yhteistyökumppaneiden projekteihin, mikäli lisätyövoimaa kaivataan.

Meillä on myös yhteistyön myötä tarjota asiakkaillemme ompelupalvelut sekä verhojen ja verhokiskojärjestelmien asentamiset. Kauttamme hoituu myös urakoitsijat monenlaisiin pintaremontteihin ja kalusteasennuksiin.


Yhteistyökumppaneitamme:

  • KM Interiors Oy
  • Milla Salonius
  • Sisustussuunnittelutoimisto Tuulipuu
  • Suunnitteluhuone Riihimäki
  • Suunnittelutoimisto Luovisio
  • Suunnittelutoimisto Muotoa
  • Tilako

Seuraa meitä Instagramissa!